Homehsk-onlineErvaringen

Ervaringen

Hieronder vindt je ervaringen van mensen die een HSK Online een behandeling hebben gevolgd. Ze blikken na afloop terug en staan stil bij de vraag: ‘Wat heeft de behandeling voor mij betekend?

(Heftige) burn-outklachten

Voor mijn (heftige) burn-outklachten heb ik digitaal therapie gevolgd bij HSK. (Interapy) Vanaf moment 1 heb ik me veilig gevoeld om alles te durven en kunnen delen met mijn behandelaar. Ik werd met heel veel warmte, deskundigheid en respect behandeld. Na de therapie te hebben afgerond voel ik me veel beter en zijn de klachten vrijwel verdwenen. Dit was zonder de therapie niet gelukt. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in de behandelaars van HSK dat ik doorga met therapie in face to face vorm. Kortom ik ben ontzettend blij met HSK en kan het iedereen aanbevelen die op welke wijze dan ook geholpen wil worden.

Online therapie was beter als verwacht.

De online therapie was beter als verwacht. Ik dacht dat zal wel heel onpersoonlijk zijn zo online, maar dit was zeker niet waar! Het was juist heel persoonlijk. Ik voelde mij vrijer om dingen op papier te zetten als dat je tegenover iemand zou zitten. En ook de feedback op gemaakte opdrachten waren zeer persoonlijk en gericht op het gemaakt.

Online behandeling

Ik ben zeer tevreden over de online behandelig van Interapy tegen paniekstoornis/agorafobie,door deze stoornis durf ik niet alleen naar buiten en is deze online behandeling echt een uitkomst omdat je de deur niet uit hoeft . Als ik naar een psycholoog buiten de deur ga heb ik al zo veel stress dat ik niets onthoud van wat er gezegd wordt. En bij de online behandeling ervaar ik geen stress en is het ook heel prettig omdat je alles thuis ook nog eens terug kunt lezen en daar heb ik heel veel aan gehad , nu durf ik weer naar de dichtsbijzijnde supermarkt om boodschapjes te doen , ik ben er nog niet maar het begin is er. Dus zeker aan te raden voor mensen die de deur niet uit durven Jammer dat de behandeling voor mijn gevoel aan de korte kant is maar ik heb er veel aan gehad

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Klik dan hier >>