HomeAanmelden

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Formulier openen

Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden als bedrijfsarts:

Als bedrijfsarts kunt u het aanmeldformulier gebruiken via de knop “Formulier openen”. Als uw aanmelding is verwerkt ontvangt u een bevestiging dat de aanmelding is verwerkt en wordt de cliënt binnen 1 werkdag benaderd voor het inplannen van een onderzoek.

Consultatie

Twijfelt u zorginhoudelijk over een verwijzing naar HSK en voldoet de te verwijzen cliënt niet duidelijk aan de exclusiecriteria, neem dan voor consultatie contact op met de regiomanager in uw regio.

Aanmelden als cliënt:

Voor zorg die door uw zorgverzekeraar wordt vergoed hebben wij altijd een verwijsbrief nodig. Heeft u nog geen verwijsbrief en wilt u wel gebruik maken van verzekerde zorg? Maak dan eerst een afspraak bij uw huisarts. Een huisarts kan vaak via zijn systeem direct aanmelden bij HSK. Houdt er rekening mee dat bij verzekerde zorg uw eigen risico in de meeste gevallen volledig wordt aangesproken, ook als er alleen een onderzoek wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over financiering klik hier.

U kunt zich ook aanmelden voor private zorg of coaching. Dit houdt in dat u het onderzoek en de behandeling zelf betaalt. Hierbij heeft u geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Nadat u zich aangemeld heeft wordt uw aanmelding binnen 2 werkdagen verwerkt en wordt u gebeld voor het maken van een afspraak voor een intake. Tijdens de intake wordt bepaald of wij de beste zorg voor u kunnen bieden. In sommige gevallen verwijzen wij u door naar een instelling met een andere expertise dan wij hebben.

Wat behandelen wij niet?

De DSM-5 is het standaard diagnostisch en statistisch handboek voor psychische stoornissen. HSK kent een aantal exclusiecriteria op basis van de DSM-5 diagnose.

Exclusiecriteria